TREBUH IN ODVEČNA KOŽA PO PORODU

Started by sani4, September 20, 2006, 08:35:08

previous topic - next topic
Go Down

amelca

ribica..od  vsake zenske mislim,da je odvisno kdaj lahko.Men se se osebno ne lubi,mam prevec dela :roll:

mamamama

jaz bom sla po naslednjem otroku na odstranitev odvecne koze, ker se tukaj ne da nic narediti...

Nely

Jaz se za odstranitev kože popolnoma ne strinjam. A ni najbolj zdravo da sama prideš nazaj do normalnega trebuha s pomočjo telovadbe. Pač treba bo reskirat nekaj mesecev in trdno vaditi vsak dan.mamamama

imam 50kg na 174cm... mislim, da nimam kam hujsat...

Nely

Ti itak naredi kakor tebi najbolj paše. Tuki nimam kaj za govorit, saj vsaka sama odloča zase. Men je vseeno če greš ne vem kaj delat. Samo hočem povedat, da bi bilo bolj zdravo, če bi sama prišla nazaj do željenega trebuha kot pa da greš na odstranitev.

Nisem pa govorila da moraš shujšat, pač potrebna bo samo telovadba za trebuh.

Samo svetujem ti.mamamama

saj lahko svetujes, a vcasih se mi zdijo nekatere reakcije pretirane - ne govorim zdaj o tebi.
Dandanes operacija taksna ali drugacna ni vec tabu,a  vseeno nekateri delajo cel cirkus iz tega.
Jaz sem prepricana da bi si marsikatera mamica tukaj z veseljem povecala ali popravila prsi, ce bi imela dovolj denarja za to pa tudi ce se zdaj razpoci od jeze - kao JAZ PA TEGA NE BI NAREDILA NIKOLI, SEM RAJSI NARAVNA - BLA, BLA, BLA

Nely

Ne poznam ravno takih punc. Mene ta lepotna kirurgija čist nič ne moti, če nekateri ni kaj všeč naj si gre popravit, to je njen problem. Če se bo tako bolje počutila, ji dam jaz čisto prav.

Če sebe pogledam sem zelo zadovoljna sama s sabo, edino kilogrami me motijo, ki pa jih bo treba z nekoliko truda odpraviti.

Jaz sem samo to hotela povedat, če si recimo hočeš povečat prsi, si jih sama ne morš, morš it na operacijo. Za normalen trebuh pa si seveda lahko pomagaš s telovadbo, zakaj bi po nepotrebnem po tebi rezali, ven sesali maščobo,...če lahko z zdravim načinom prideš do lepega trebuha.mamamama

spet se nisva razumeli... Jaz ne rabim sesanja mascobe, niti slucajno. Imam misice na trebuhu, saj sem sportnica - vcasih bila preofesionalna atletinja in imam le odvecno kozo, ki pa se je ne da odpraviti s trebusnjaki. Nic mascobe ni, le tanka koza, ki visi cez misice... Tukaj pa ostane le to, da to kozo odrezejo in jaz sem pac za to, da to naredim. Nic drugega. Kaj bodo pocele druge oz kaj ne, njihova stvar.  :wink:

Nely

Ja mal sva se narobe razumele ja. Sam še nekaj mi povej, če nimaš nobenih maščob zakaj bi si dala tisto rezat odvečne kože, ne gre skup odkar si rodila nikakor al kako?

Joj kaj šele jaz ko imam tak trebuh  :shock:mamamama

nimam mascobe za stran..., sem zaelo zadovoljna s svojimi misicami,a  koza visi stran. Kot cigumi je, ker sem se zelo raztegnila med nosecnostjo - vse je slo v trebuh- nic v rit, nic v boke, nic v roke.., samo en ogromen trebuh me je bil..
Sem se ze pozanimala kaj bi lahko pa so vsi rekli, da hujsat nimam kam, misice imam- saj redno vadim.. in da pac obstaja ta resitev, ce si jo lahko privoscim..
POcakala bom se na enega otroka cez par let in nato bom sla to naredit, ker me moti ko sedim v kratki majcki ali kopalkah in koza visi cez, kot da ni moja... :roll:

ribi

No da so men stezne hlačke pomagale sem že napisala..lahko da tudi ne,da mam pač srečo pr "trebuhu"-ker ga nisem niti nikol imela-da je šlo lepo vse nazaj..me pa moti odvečna koža na prsih!

Namreč imela sem zelo velike prsi,mleka nič (pri prvem porodu,zdaj še ne vem kaj bo)in s tem ko so šle kile dol(nekteri pravjo da so šle prehitro zato mam zdaj tak problem)mi je ostala odvečna koža na prsih;sicer sčasoma se je tud to naravnalo bolj kot ne vendar še vedno niso ltko k morjo-sploh če se prpognem :shock:  :? tko da jaz načeloma nisem proti tem popravkom ker so lahko res zelo moteči..

ŠKARJE

Tudi meni je ostalo kar precej kože na trebuhu, s tem, da še nimam enake telesne teže kot pred porodom (rodila pred 13 meseci)...
Pa še nisem nč naredila za to in vidim, da je čas za telovadbo - karkoli, sam da ne ostanem bajsika; ker si želiva še enega otroka (čez kako leto ali dve), ne bi rada na telo kot ga imam sedaj še enkrat zanosila; se utrdit ... pol pa jovo na novo.
Ker po drugem gre težje dol oz stran, če nič ne narediš za to, al kako?!
Aja, pa nisem se zredila samo v bušija; men je šlo povsod gor... :oops:  :oops:  :oops:

Nely

ŠKARJE nisi edina, jaz sem tud po 12 mesecih poroda.... no da ne govorim kakšna sem.
Sem začela že sigurno vsaj 30x hujšat, pa sem zdržala 3 dni in potem konec. Na žalost prehitro obupam.ŠKARJE

Ma jst niti ne bi hujšala, ampak sam telovadit začela, ker se še dojiva zvečer pred spanjem; tko da migat, migat, migat...

KLEMP-*

no meni tudi vse visi in tudi jaz bom sla na popravek .. Kdaj se ne vem,a  verjetno po naslednjem otroku, saj si zelim imeti se enega cez kaksno leto.
Jaz pravim tako.. Kdor si lahko privosci, zakaj pa ne.

Go Up