NEREZINE - BUČANJE

Started by galuza, March 09, 2009, 19:19:34

previous topic - next topic
Go Down

galuza

Pozdravljene!
Hvaležna bi bila za kakršnokoli informacijo o letovanju v naselju Bučanje pri Nerezinah na Malem Lošinju. Če nam uspe dobiti apartma bi šli v drugi polovici junija - ali je morje takrat že dovolj ogreto za kopanje? Lahko pa priporočate tudi kakšno podobno alternativo, le da je primerno za otroke in da so apartmaji blizu morja. Bili smo že v mobilnih hišicah v Šimunih na Pagu - super zadeva le cena je malo manj super, pa po par letih bi radi sprobali tudi še kaj drugega... 
Hvala za vaše izkušnje in morebitne nove predloge!

jan

Oj,
mi smo bili v hišici v prvi vrsti.Zakon.S terase sem lahko gledala malidva v vodi oz.na plaži,voda je bila čista,topla.Tako sem bila navdušena,da od takrat naprej še iščem samo opcije tik ob plaži.
jan

galuza

Čigava hišica pa je to bila? A je možen najem in kakšna je bila cena? Hvaležna bi bila za kontakt!

haski

Nerezine so zakon za družine z malimi otroki. 13 let sem kot otrok hodla s starši tja, potem 12 let ne in sedaj, ko imam sama otroka, me je prav povleklo dol. Smo bili čisto vsako leto odkar se je Iva rodila in je res super. Pa sploh ni važno kje si, ker tako ali drugače nimaš daleč do plaže. Je pa sigurno bolš če si čist ob plaži.
Mi gremo letos celo dvakrat (konec junija in začetek avgusta). Komaj čakam.


urskam

Tudi mene zanimajo informacije za te apartmaje - a lahko dobim kakšen kontakt, PROSIM
Pozdravljene,
Že prej sem imela velike težave z zaprtostjo, zdaj sem v 13. tednu in ne pomagajo več ne suhe marelice ali slive, pa tudi odvajalni čaj ne. Mi lahko katera kaj svetuje.
Hvala, Urska

JELLY

Urskam, za zaprtost-jst sem mela v enem 30.tednu te probleme. Pusti kokakolo odprto, pol jo pa pij. Pa bobi palčke zraven,pomaga.

Za Nerezine-Bučanje-Počitiško skupnost Krško je najboljš poklicat-jst sem sicer klicala za julija, ampak je zaseden, verjetn junija je še kej frej.

Pa Ministrstvo za javno upravo ima razpis-če kera dela v javni upravi ali pa mož, se lahk prijavite. Imajo nekaj hišk in garsonjer, je razpis do 23.4.

tonikoss

Lep pozdrav,


slišal sem, da bo Labod oddajal 6 enot, vendar je že kar gužva.
Tudi sam oddajam apartma vendar imam glavno sezono že zasedeno. Kljub temu lahko na moji strani:

http://www.bucanje.com

najdete nekaj koristnih informacij in lepih slik Bučanja.


urskam

Jaz sem našla prosto hišico v Bučanjih, ampak jaz ne vem, a je svet čisto zblaznel al kaj. Pa to so, vsaj za moje pojme, pa nimam nizke plače, nenormalne cene.Kaj pa ve menite?
Pozdravljene,
Že prej sem imela velike težave z zaprtostjo, zdaj sem v 13. tednu in ne pomagajo več ne suhe marelice ali slive, pa tudi odvajalni čaj ne. Mi lahko katera kaj svetuje.
Hvala, Urska

smatejas

Mi smo bili v AC Lopari, kjer oddajajo mobilne hišice in apartmaje. Cena je sprejemljiva, kamp pa s slabšimi kapacitetami(je na razpolago vse osnovno), plaža pa ZAKON, sploh za male otroke.
Je zelo mirno, zabavo si lahko narediš sam ali pa greš v sosednji pub. Skoraj 100% sami slovenci.
url=http://www.baby-gaga.com/][/url]


Go Up