Ostra bolečina zelo spodaj....

Started by julija.1307, April 07, 2009, 19:36:24

previous topic - next topic
Go Down

julija.1307

Zanima me če ima katera kaj podobnega.

Že od včeraj, med hojo me na čase ostro pikne, oz.zaboli od spodaj bolj pri nožnici, ali pa čist spodnji del trebuha. Ko sem se prej tuširala sem z ogledalcem pogledala nožnico, ker sem med tuširanjem začutila rahlo kepico v vhodu v nožnico.
Zgleda pa okroglo in sega čez celo odprtino v nožnico. No, ne znam točno opisat. Mi je pa zelo neprijetno, pa še lulat moram non stop, tudi za nekaj kapljic. Sem v 29 tednu nosečnosti, pa me tole kar skrbi.

Saj mogoče je vse ok, pa me vseeno zanima, če ima katera podobne izkušnje.

anchy24

Mene tudi čudno v nožnici špika. Pa boli. Tudi ne vem a je to normalno. Pa tak občutek imam kot bi imela vse razboleno. Hodim pa težko, sploh če se zasedim ali zaležim. Veliko počivaj, mogoče je samo kakšno vnetje. Saj tudi mene skrbi. Pri naslednjem pregledu vprašaj ginekologa.

PETYA

To je pri skoraj vseh nosečnicah.
če N. poteka drugače ok,je normalno ;)

Taddy

Pa je ta kepica kot da bi se ti kaj ven obesilo, ali je bolj manjša kepica? Sama imam namreč povešeno maternico in se mi je pred kratkim še bolj obesila ven, moram te dni iti na pregled...
 

mastiko

Tudi mene že od 12 tedna boli, bolj pri sramni kosti. Pa je ginekologinja rekla, da je to normalno, čeprav se meni ta razlaga ne zdi ravno najbolj posrečena. V prvi nosečnosti me ni niti na koncu nič bolelo, pa je sin ob porodu tehtal 4180g. Zdaj sem 25t noseča in se bolečina samo stopnjuje, zadnjič sem za sinom na cesto stekla, ker sem se ustrašila, da ga bo avto povozil in sem od bolečine, ki me je prerezala, morala bruhat! In moji g je to še zmeraj normalno!!!! Pravi da moram počivat; kako le če delam v trgovini in stojim 8 ur, mnenja za komisijo mi pa noče napisat, češ, saj niste bolna ampak noseča!

vivika

TO kar opisuješ je lahko, da se je otrok spustil nižje in ti zato pritiska dol. Jst bi šla do G, pa naj pogleda, kak je položaj otroka in kako nizko je!

julija.1307

Jaz sem bila od srede pa do včeraj v bolnici. Razlog moje bolečine je bil skrajšan mat.vrat. Imam strogo ležanje, tako da se ni za igrat. Rekli so da bi lahko rodila :icon_eek:...
Priporočam vsaki, ki ne ve vzroka, da se gre pokazat G, ker nikoli ne veš.
Pa srečno vsem!

amy

Hej punce jaz sem čist panična....ne vem kaj naj naredim. Ze nekaj časa imam občutek, da me dol tišči trebuh, pa tudi tam spodaj je postajalo vse malo zatečeno. Danes sem se pa malo bolj potipala, pa imam ful vse nabreklo spodaj, pri vhodu v nožnico pa od znotraj navzven kar tak nabrekel kos tkiva. Krčev razen splošnega otrdevanja trebuha nimam, mali je živahen, samo čisto spodaj pod trebuhom me tišči, pa v križu imam tudi čuden občutek. Mislite, da je kaj narobe? Moj G je na dopustu do srede, takrat imam pa tudi pregled. Naj počakam, ali naj grem kar na urgenco?
Prebrala sem tvoj post Yuliah, pa sem se kar malo ustrašila. Je pa res, da nič ne počivam, ker imam 20 mesečno hčerko.

julija.1307

Amy, sory za malo pozen odg. Če še nisi, ti zelo priporočam obisk urgence, tudi jaz sem tako storila. Nič ni za čakat.
Upam, da si že uredila, ter da si pomirjena.
Vso srečo.

amy

Ja, sem šla na pregled. HB je vse ok! Zatečena sem zaradi vnetja, bolečine pa so zaradi premalo počitka in intenzivnega širjenja maternice v tem obdobju.
Vseeno hvala za odgovor.

julija.1307

Amy, HB da je vse ok, in da gre le za vnetje. Ti pa priporočam res mirovanje, ker še imaš kar nekaj do konca, pa upam da se ti vnetje kar hitro pozdravi. Pa srečno do konca :icon_biggrin:

Go Up